​✅ تغيير منکر به معروف و معروف به منکر  مهم‌ترين آفت جامعه اسلامی (۲)
📝 پیام ها:
🔅جلوگیری از امر به معروف، تضییع حق انسانیت 
⭕️گاهی با اسم‌ آزادی ، فساد تبدیل به یک ارزش می‌شود.
💠 لزوم اصلاح فرهنگ وارداتی
(( 🔹انسان‌ها حق دارند در جامعه ای زندگی کنند که معروف، يعنی آنچه خدا می‌پسندد در جامعه رواج داشته باشد و منکرات يعنی آنچه شيطان می‌پسندد؛ در آن جامعه ، متروک ، منفور و مطرود باشد. 
🔸اگر کسانی جلوی امر به معروف و نهی از منکر را بگيرند، درواقع حق انسانيت را تضييع کرده‌اند.

 از‌این‌ روی #جهاد با چنين اشخاصی ، يکی از موارد جهاد واجب در قانون اسلام است. امروزه شاهد آنيم که برخی از معروف‌ ها تبديل به منکر شده و برخی از منکرها تبديل به معروف گرديده است. برای نمونه، اکنون در برخي از مناطق کشورمان ، اگر کسی را امر به معروف و نهی از منکر کنند، نه‌ تنها توجهی به آن نمی‌کند بلکه آن را فضولی و دخالت در امور ديگران می‌شمرد.

🔹از ديد بسياري از مردم، تکليفِ واجبِ امر به معروف و نهی از منکر، خود تبديل به یکی از منکرات در جامعه گرديده [و] دخالت در امور شخصی ديگران محسوب مي‌شود.

 متأسفانه اين امر ناشی از برخی سياست‌ های اشتباهی بوده است که برخی از مسئولان ما در پيش می‌گرفتند و گاهی برخی  از #روحانی‌نماها هم آنان را تأييد و از دولت تقدير می‌کردند که در جهت توسعه آزادی‌ها می‌کوشد!

👈 درنتيجه، آزادی تبديل به يک ارزش و معروف در جامعه گرديد و حال‌ آنکه به اسم همين آزادی ، آن فسادی که انبيا (عليهم السلام) برای ريشه‌ کن کردن آن قيام کردند ، امام(عليه السلام) برای مقابله با آن انقلاب کرد، و ملت ما صدها هزار شهيد برای برطرف شدن آن داد، تبديل به يک ارزش گرديد و کار بدانجا کشيده شد که اين ايده مطرح گرديد که نه‌ تنها نبايد با آن مفاسد مبارزه کرد بلکه ايجاد آنها خدمت به جامعه است. 

طرح و ترويج مباحثی همچون جامعه چند صدايی، آزادی ، دموکراسی ، حقوق بشر و اموری از اين‌ قبيل در جامعه تبديل به معروف گرديد. برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی بايد اين فرهنگ وارداتی اصلاح شود و اين، کار يک روز و دو روز، يا کار يک نفر و دو نفر نيست؛ بلکه يک عزم ملی و همت والاي همگانی را می‌طلبد.))
#اندیشه_معروف 
📚کتاب بزرگترین فریضه ، مرحوم آیت الله مصباح یزدی(ره) ص ۱۶۷

موضوعات: آداب سفره  لینک ثابت



[چهارشنبه 1402-04-14] [ 06:11:00 ب.ظ ]